Dinsdag 10 juli - Groep 8 avond

dinsdag

Groep 8-avond voor de groepen 801 t/m 814

dinsdagavondWat gaan we vanavond doen?

Voor alle kinderen uit groepen 801 t/m 814 is er een speciaal avondprogramma bij de Scouting Brandevoort.

Hoe laat moet je waar zijn?

Om 18:30 uur gaat de poort open bij Scouting Brandevoort. Adres: Brandevoort 13a. De groepsleiding is deze avond niet aanwezig. Begeleiding wordt verzorgd door de organisatie. Om 22.30 uur is het einde van de avond. Kinderen mogen niet alleen naar huis en moeten om 22.30 uur opgehaald worden door een volwassene aan de poort van het scoutingterrein.

Wat neem je mee?

Goede zin voor een leuke en spannende avond! Voor eten en drinken wordt gezorgd! Wat eten we vanavond? Zorg dat je met een lege maag komt, want we gaan direct eten als jullie er allemaal zijn! Mochten er met betrekking tot het eten nog zaken zijn waar wij rekening mee kunnen houden, kun je dit vóór 3 juli aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat doe je aan?

Trek je gewone kleren aan en misschien een vestje voor als het ‘s avonds kouder wordt en makkelijke schoenen, want je weet maar nooit!