• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Commissie Inschrijvingen


BaukjeVanLieshout

Baukje 

AnjaSnoeks2

Anja 

AnoukKlapdoor

Anouk 

JensVrenken

Jens 


Taak

Wij zijn verantwoordelijk voor de procedure van de inschrijving, de inschrijving zelf en voor de groepsindeling en indeling van de vrijwilligers. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor alles wat met de jeugdvrijwilligers te maken heeft b.v. beleid, communicatie, stage en coaching.

Bijeenkomsten

We starten in september met de eerste voorbereidingen voor de inschrijving en komen regelmatig bij elkaar. We hebben een piek moment vlak voordat alle kinderen de informatie mee naar huis krijgen over de inschrijving. De tweede piek ligt na de inschrijving: het vormen van de groepjes en regelen van de begeleiding van die groepen. Het derde piekmoment is het regelen van alle spelleiding/ondersteuning.

Tijdens de week

Het meeste werk zit er voor ons al op wanneer de week begint. Wij bemannen gedurende de hele week de 'Centrale Post' (in het Brandpunt) voor vragen als: 'waar moet ik naar toe?' of 'onze groep is nog niet compleet', etc.

Wat maakt de commissie zo leuk?

Het is gezellig. Daarnaast is het leuk omdat het een gigantische klus en puzzel is om alles zo goed mogelijk rond te krijgen, dus een uitdaging. En het is leuk om bezig te zijn met het opstellen van een zo goed mogelijk jeugdbeleid met als een van de doelen de jeugd laten instromen in onze organisatie.

HEB JE BELANGSTELLING om aan te sluiten bij deze commissie?

Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een leuke week voor ongeveer 800 kinderen. En dat is dan ook de meest geweldige beloning die je kunt krijgen: zo'n 800 kinderen die samen een leuke week hebben en vooral genieten!!!!