• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Commissie Facilitair


NielsSchrama

Niels 

oscar roos

Oscar 

XanderHoutappels

Xander 

Ilsje 3

Ilse 

PaulKieboom

Paul 


Taak

Wij zorgen voor al het eten en drinken voor de deelnemers, vrijwilligers en de organisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle materialen (banken, tafels, tenten, spellen etc.) op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Ook de invulling van de midzomeravond wordt - wat eten en drinken betreft - door ons verzorgd. In de voorbereiding kunnen we de werkzaamheden mooi uitspreiden. Ons zwaartepunt ligt echt in de week zelf.

Bijeenkomsten

We starten in september met de evaluatie van het voorgaande jaar. Daarna starten we snel met het maken van plannen voor de nieuwe editie. Tot mei komen wij eens per 4 weken bij elkaar, vanaf mei tot het begin van de week is dat 1 x per twee weken. Daarnaast zijn we tussendoor in wisselende samenstelling bezig met het bezoeken van eventuele sponsoren.

Tijdens de week

We zijn dagelijks van 7.00 uur in de ochtend tot laat in de middag bezig met de catering en het materiaal. We zorgen dat het eten, drinken en alle nodige materialen klaar staan en naar alle verschillende locaties gebracht worden. Ook zijn we druk met het organiseren van de lunches die worden aangeboden.

Wat maakt de commissie zo leuk?

Dat we het met een leuke groep mensen doen. Wat het ook echt leuk maakt, is het contact met andere commissies van de KVW: we komen op alle locaties en maken afspraken met leveranciers en partners zoals het BrandPunt. Het is dus heel divers en uitdagend.

Plek voor jeugdvrijwilligers

Tijdens de week hebben we veel 'handjes'nodig om alles op tijd op de juiste plek te krijgen. Als de deelnemers bijvoorbeeld friet gaan eten op het Paladium, moeten de tafels en banken tijdig worden klaargezet en ook na het eten snel worden opgeruimd. Gelukkig hebben we tijdens de week veel hulp van jeugdvrijwilligers die van aanpakken weten!

HEB JE BELANGSTELLING om aan te sluiten bij deze commissie?

Laat het ons dan weten via iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een leuke week voor ongeveer 800 kinderen. En dat is dan ook de meest geweldige beloning die je kunt krijgen: zo'n 800 kinderen die samen een leuke week hebben en vooral genieten!!!!