Vacatures bij Kindervakantieweek Brandevoort

Komt er nog een Kindervakantieweek in 2019?

Natuurlijk zouden we het met zijn allen erg jammer vinden als Kindervakantieweek 2018 de laatste Kindervakantieweek zou zijn. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen om de organisatie van de Kindervakantieweek op volle sterkte te houden. We hebben minimaal 35 enthousiaste mensen nodig om de organisatie te kunnen dragen. Te weinig mensen kan betekenen dat we een maximum aantal deelnemers moeten instellen, de week moeten terugbrengen naar drie dagen of, in het ergste geval, helemaal geen KVW meer kunnen organiseren. Dat wil jij toch ook niet laten gebeuren? Meld je dan aan voor de organisatie!

Veel ouders of jeugdvrijwilligers hebben in afgelopen jaren al een keer meegeholpen, bijvoorbeeld bij de begeleiding van een groep kinderen. Zij hebben dan waarschijnlijk zelf al ervaren wat een geweldige sfeer er in die week hangt, hoe leuk dit evenement door de kinderen ervaren wordt.  Ze hebben kennis gemaakt met het organisatieteam van de kindervakantieweek, een hecht vrijwilligersteam van enthousiaste mensen. Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van dit vaste organisatieteam, en ben je bereid om jezelf een paar uur per week in te zetten voor het organiseren van de kindervakantieweek? Durf jij het avontuur aan van X-peditie Brandevoort?

Dan zoeken wij jou!

Voor de editie van 2018 zijn we op zoek naar

We zijn we op zoek naar organisatietalenten voor onze X-pedetie! Vind jij het leuk om mee een bosdag of sportdag te organiseren? Of ben je juist een kanjer in het bedenken van creatieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden? Of wil je mee het uitstapje regelen en de afsluitende festivaldag? Je maakt deel uit van een enthousiaste groep mensen, en hebt de kans om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je een andere bijdrage wilt leveren aan Kindervakantieweek Brandevoort is je bericht van harte welkom!

En voor de editie van 2019 zoeken we

Facilitaire vrijwilligers

Voor onze commissie facilitair zoeken we een aantal nieuwe commissieleden. Deze commissie zorgt er voor dat tijdens de Kindervakantieweek de juiste spullen op de juiste plek zijn, dat alle kinderen kunnen zitten en dat ze eten en drinken krijgen op de momenten dat wij daar voor zorgen. Tijdens de kindervakantieweek stuur je ook de jeugdvrijwilligers aan, die de commissie komen ondersteunen.

Vrijwilligers die het inschrijven en planning regelen

Onze commissie inschrijvingen en vrijwilligers zoekt ook extra commissieleden voor 2018 en de jaren daarna. Deze commissie regelt alles rondom het inschrijven van deelnemers, begeleiding en jeugdvrijwilligers. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor vragen tijdens de voorbereidingen en tijdens de week zelf.

Grafisch "ontwerper"

We zoeken iemand die voor Kindervakantieweek Brandevoort een poster, flyer, programmaboekje kan ontwerpen en verder uitwerken zodat het gedrukt kan worden. Je hoeft zeker geen professional te zijn, maar het is wel handig als je digitaal kan maken met een fotobewerkingsprogramma en/of een programma zoals powerpoint. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contentbeheerder website en/of social media

We zoeken ook iemand die onze website en social media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube) kan bijhouden en onze digitale nieuwsbrieven kan samenstellen en versturen. Er is technische support, mocht dat nodig zijn. Vind je dit leuk om te doen of wil je meer informatie? Laat het ons dan weten!

Vrijwilligers die het programma vormgeven

Er is ook nog plek voor organisatietalenten die het leuk vinden om mee een bosdag of sportdag te organiseren. Of ben je juist goed in het goed laten verlopen van een uitstapje of festivaldag met zo'n 1000 kinderen? Of ben je een creatief talent wat leuke activiteiten weet te bedenken voor kinderen van alle leeftijden? Dan vind je het misschien leuk om aan te sluiten bij een van de commissies die het programma inhoudelijk vullen en regelen.

Heb je belangstelling?

Wil je meer weten over een van bovenstaande vrijwillige vacatures? Of wil je een andere bijdrage leveren aan Kindervakantieweek Brandevoort? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen je graag meer en natuurlijk is het ook mogelijk om bij de Kindervakantieweek van 2018 al kennis te maken met de organisatie en wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een leuke week voor ongeveer 1000 kinderen. En dat is dan ook de meest geweldige beloning die je kunt krijgen: zo'n 1000 kinderen die samen een leuke week hebben en vooral genieten!!!!