Informatie voor ouders

Wil je kind mee doen aan Kindervakantieweek Brandevoort? Wat leuk!

Wat verwachten wij van ouders?

Wij verwachten van ouders dat ze een bijdrage leveren aan Kindervakantieweek Brandevoort. Per deelnemend kind helpt een ouder (of opa of oma of oppas van 18 jaar of ouder) een dag mee. Meestal is dat als groepsleiding, maar ouders kunnen ook ingezet worden als spelleiding of op een andere wijze.

Hoe geef ik aan wanneer ik wil helpen?

Samen met het deelnameformulier voor je kind vul je ook een vrijwilligersformulier in, daarop kun je aangeven op welke dag(en) je mee wilt helpen aan Kindervakantieweek Brandevoort.

Hoe werkt een groepsaanmelding?

Je stelt een groep samen van 7 tot 10 kinderen en je regelt onderling 2 volwassen groepsbegeleiders (18+) per dag. Een halve groep bestaat uit 4 of 5 kinderen en 1 volwassen groepsbegeleider per dag. Op de inschrijfdagen zorgt een van de ouders voor de aanmelding en het betalen van het inschrijfgeld voor de hele groep.  Lees hier meer over het aanmelden van een groep.

Groepjes maken

We vinden het fijn als kinderen in een groep worden aangemeld. Fijn voor de kinderen zelf omdat ze weten bij wie ze in de groep komen en fijn voor de ouders omdat zij op deze manier makkelijker kunnen bepalen op welke dag ze komen helpen als vrijwilliger. Lees wel even de voorwaarden voor het vormen van een groepje i.v.m. leeftijdsverschillen etc. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat de samenstelling van het groepje voldoet aan deze voorwaarden.

Kindervakantieweek is er voor alle kinderen

Wij willen benadrukken dat de Kindervakantieweek Brandevoort er voor alle kinderen is en we verwachten dus ook van ouders die de groepjes ‘regelen’, dat zij de belangen van de kinderen voorop zetten. Mocht je er niet uitkomen of ontstaat er een lastige situatie (buitensluiten van een kind o.i.d.), neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij proberen dan te helpen bij het vinden van een oplossing.

Informatieavond

Noteer al vast in je agenda: dinsdag 26 juni 2018 houden we een informatieavond. Op deze avond worden de groepstassen met  draaiboeken en t-shirts uitgedeeld en kun je al je vragen stellen over de naderende Kindervakantieweek. Let op: dit is op een dinsdagavond!

naardeinlogpagina

Mocht je meer informatie willen over de indeling van de week, kijk dan voor meer informatie bij het programma. En natuurlijk lees je de voorwaarden voor deelname.

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijwilligers helpen je graag verder met je vragen over het inschrijven, de aanmelding van vrijwilligers, jeugdvrijwilligers, deelnemers, groepen en wat je nog meer wilt weten. Maar doe ze wel een plezier door eerst de informatie op deze website goed door te lezen, de kans is groot dat het antwoord er bij staat.

HET AANMELDEN VOOR DE KINDERVAKANTIEWEEK KAN NU VAN START!
GA NAAR DE INLOGPAGINA OM TE BEGINNEN.