Informatie voor jeugdvrijwilligers

Wil jij jeugdvrijwilliger of maatschappelijke stagiaire worden bij Kindervakantieweek Brandevoort? Fijn! We kunnen je hulp goed gebruiken.

Aanmelden

Je kunt je je aanmelden als jeugdvrijwilliger of voor maatschappelijke stage via onze website. Klik hier om direct in te loggen of lees eerst Inschrijven stap voor stap.
LET Op: Bij je klas vul je een getal in van het jaar waarin je zit. Eventuele toevoegingen hoef je niet in te vullen.

INSCHRIJFAVOND VOOR JEUGDVRIJWILLIGERS

En zet meteen in je agenda: Inschrijfavond voor jeugdvrijwilligers op dinsdag 6 maart tussen 18.30 en 20.30 uur. Op die avond kun je ons vinden in Wijkhuis 't BrandPunt om een print van je inschrijfformulier bij ons in te leveren en kun je direct je vragen stellen. Op deze avond zullen we geen stageformulieren invullen, dit doen we pas als je stageplek definitief is.

Hoe houden we contact?

Kindervakantieweek Brandevoort communiceert bij voorkeur digitaal! Berichten naar onze jeugdvrijwilligers sturen we via e-mail of Whatsapp. Om onze berichten goed te kunnen ontvangen is het belangrijk dat je ons in je adresboek hebt staan. Dus maak een contact aan met telefoonnummer 06-29234822 en mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit doe je zowel op je telefoon als op je computer of tablet. Als we je een bericht gestuurd hebben zullen we dat ook bekend maken via Facebook en Instagram. Volg ons daar dus ook!

Spelregels voor jeugdvrijwilligers en stagiaires bij Kindervakantieweek Brandevoort

• Het verschil tussen jeugdvrijwilligers/stagiaires en de deelnemers uit de groep moet minimaal 3 leerjaren zijn.
  • Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Na verwerking van alle inschrijvingen krijg je van ons te horen of er een vrijwilligers- of stageplek beschikbaar is. De definitieve indeling hiervoor is in handen van de organisatie.
  • Je wordt als jeugdvrijwilliger/stagiaire ingedeeld als groepsleiding samen met 2 ouders of je wordt ingedeeld als spelbegeleiding/ter ondersteuning van de organisatie. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven waar je voorkeur naar uitgaat, maar we geven daarin geen garanties, ook hierin is de definitieve indeling in handen van de organisatie.
  • Je mag een vriend(in) opgeven. Hij/zij wordt dan ingedeeld in dezelfde leeftijdsgroep zodat je elkaar veel ziet en hetzelfde programma hebt.
  • Ben je beiden, tijdens de kindervakantieweek, 16 jaar of ouder, dan bestaat de mogelijkheid om samen een groep te leiden mits je vooraf zelf afspraken hebt gemaakt met een groep. Neem hiervoor ook contact op met de organisatie, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de inschrijvingen kunnen wij niet garanderen dat we jullie samen op een groep kunnen indelen.
  • Alle jeugdvrijwilligers en stagiaires krijgen een KVW t-shirt
  • Voor alle jeugdvrijwilligers en stagiaires wordt een evaluatieformulier ingevuld zodat je kunt zien hoe goed je het hebt gedaan.
  • Alle jeugdvrijwilligers en stagiaires worden begeleid door de commissie Inschrijvingen en Vrijwilligers
  • Tot 1 juli kan een vrijwilligersplek nog omgezet worden in een stageplek.

naardeinlogpagina

Mocht je meer informatie willen over de indeling van de week, kijk voor meer informatie bij het programma. En natuurlijk lees je de voorwaarden voor deelname.

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijwilligers helpen je graag verder met je vragen over het inschrijven, de aanmelding van vrijwilligers, jeugdvrijwilligers, deelnemers, groepen en wat je nog meer wilt weten. Maar doe ze wel een plezier door eerst de informatie op deze website goed door te lezen, de kans is groot dat het antwoord er bij staat.

HET AANMELDEN VOOR DE KINDERVAKANTIEWEEK KAN NU VAN START!
GA NAAR DE INLOGPAGINA OM TE BEGINNEN.