Informatie voor deelnemers

Wil je meedoen aan Kindervakantieweek Brandevoort? Wat leuk!

Wat is Kindervakantieweek Brandevoort?

Kindervakantieweek (KVW) Brandevoort is een initiatief om kinderen uit de wijk Brandevoort een week lang te vermaken met sport, spel en creatieve activiteiten. We willen de kinderen met elkaar verbinden en op een sociale wijze met elkaar bezig te laten zijn. Met een groep van circa veertig vrijwilligers werken we bijna 10 maanden om een gevarieerde week vol activiteiten te bedenken, plannen en organiseren. Dit doen we voor de kinderen van groep 1 tot en met groep 8 van de basisscholen uit Brandevoort. Deze week vindt altijd plaats in de 1ste vakantieweek van de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag.
Tip: bekijk de filmpjes en foto's van de kindervakantieweek van 2017.

Wie mogen er meedoen?

Alle basisschoolkinderen die voor 1 januari 2018 vier jaar zijn worden, die wonen of naar school gaan in Brandevoort, waarvan een ouder (of oma/opa/oppas) minimaal 1 dag komt helpen tijdens de Kindervakantieweek.

Wanneer is een inschrijving definitief?

De inschrijving is definitief als een printje van het deelnemende kind (via een groep of individueel) en 40 euro inschrijfgeld zijn betaald tijdens de inschrijfdagen op woensdag 14 maart 2018 van 14.00-16.00 uur of donderdag 15 maart 2018 van 19.00-20.30 uur in Wijkhuis 't BrandPunt. Let op: er kan alleen met PIN betaald worden!

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 15 maart 20.30 uur, daarna is dit niet meer mogelijk.

Mocht je meer informatie willen over de indeling van de week, kijk dan voor meer informatie bij het programma. En natuurlijk lees je de voorwaarden voor deelname.

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijwilligers helpen je graag verder met je vragen.  Maar doe ze wel een plezier door eerst de informatie op deze website goed door te lezen, de kans is groot dat het antwoord er bij staat.